HOME / Bli återförsäljare

Vill du bli återförsäljare? Låt oss skaka hand på det!

Vi älskar att samarbeta med butiker som har samma passion för choklad och delikatesser som vi har. Du har hamnat på rätt plats för att få våra produkter i dina butikshyllor!
Varför ska du bli återförsäljare för Hedh-Escalante Chocolatier?
Vårt oklanderliga hantverk och kunskap tar fram det bästa med choklad. Om du bara vill erbjuda det bästa i din butik är våra produkter för dig. Ett märke som är synonymt med kvalitet och sofistikering, produkterna från Hedh-Escalante Chocolatier är fulla av smak och deras utseende och utformning kommer att bjuda in och locka chokladälskare till din butik.
Hör vad vår återförsäljarfamilj har att säga
Här är några tankar från våra återförsäljare!
Att vara återförsäljare för Hedh-Escalante Chocolatier är ett av de bästa affärsbeslut jag tagit. Innan jag sålde deras produkter i min butik sålde jag alltid till samma människor, men nu träffar jag nya kunder varje dag! Det var till och med en kund som reste till min stad bara för att köpa en chokladask från Hedh-Escalante!
Dan K.
Jag äger ett litet konditori. Jag har alltid velat bli erkänd som ett lyxigt konditori och kunna höja mina priser. Jag gjorde en omprofilering och förbättrade butikens stil och inredning, men det som förde mig närmare mitt mål var att ha Hedh-Escalante-produkter i min butik. Det gav intrycket att eftersom jag säljer detta välkända varumärke, så är alla mina produkter av samma kvalitet!
Perry D.
Jag blev återförsäljare för Hedh-Escalante eftersom jag älskar deras produkter, särskilt deras tryffel och knäckebröd. Det var det första varumärket som jag sålde och det hjälpte mig att sparka igång min verksamhet. Idag jobbar jag på att expandera min butik tack vare Hedh-Escalante Chocolatier!
Lori L.
Jag har precis börjat sälja Hedh-Escalante Chocolatier-produkter och det stöd jag får från dem är exceptionellt. När jag började jobba med dem som återförsäljare fick de mig att känna att jag inte bara var en affärspartner, utan även familj.
Hannah O.

Redo att bli en del av Hedh-Escalante Chocolatier-familjen?