HEDH-ESCALANTE CHOCOLATIER

Fresta ögonen, kittla smaklökarna, unna dig det sötaste av begär

Bjud in unga som gamla chokladälskare till din butik genom att rada upp choklad och delikatesser i dina butikshyllor från en av de bästa chokladmakarna i Sverige.

Alla Förtjänar Den Bästa Chokladen

Återförsäljare

Fyll era butiker med oemotståndlig och perfekt ljuvlig choklad och delikatesser, och era kunder kommer att komma tillbaka för mer! Bli en av de butiker som säljer våra läckra kreationer.

Läs mer

Skräddarsydda Presentpaket

Ge dina företagspartners en anledning att le när du ger dem den finaste chokladen och delikatesserna som gåvor. Vi erbjuder skräddarsydda presentpaket för alla dina behov. Kontakta oss och berätta vad du behöver!

Läs mer

Vi finns i butiker nära dig

Inte återförsäljare? Få tag på våra kreationer och stilla ditt sötsug! Hedh-Escalante-produkter säljs och kan hittas i många butiker. Hitta butiken närmast dig idag.

Läs mer

Vi finns också hos SAS!

Omfamnas av välbefinnande och sötma när du känner dig orolig och obekväm före eller efter din flygresa. Du kan också bära med dig godsaker från Hedh-Escalante Chocolatiers ombord när du flyger med SAS!

Läs mer

Våra Kreationer för Dig

Handgjord choklad

Chokladkakor, praliner och chokladtryffel som är specialtillverkad av den bästa kakaon.

Hallonhjärta

Peru 64%

Grand Marnier-tryffel

Gin & Tonic

Himmelska delikatesser

Aptitretande knäckebröd, marmelader och småbitar bakade till perfektion.

Bornholmkex

Schackrutiga Kakor

Sirapskakor

Finska Pinnar

Hjärta och Talang Bakom Hedh-Escalante Chocolatier

Sedan 2005 har vi tillverkat den finaste chokladen och delikatesserna under vårt varumärke, Jan Hedh och Maria Escalante Chocolatier. Grundlig kunskap, noggrant hantverk och den respekt och betydelse vi ger råvarorna är grunden för vår produktion.

Jan Hedh

En välkänd konditor, chokladmästare och författare. Vi är mycket stolta över att ha med Jan i vårt team som konsult, inspektör och skapare. Med flera gastronomiska utmärkelser i bagaget undervisar han idag både i Sverige och utomlands.

Maria Escalante

Maria växte upp bland kakaoträd och plantager i norra Peru och har sagts vara född med kakao i blodet. Hon har sedan dess etablerat sig i Sverige som en av landets ledande chokladkännare och tillverkare. Hon föreläser, undervisar om choklad på festivaler och mässor, arrangerar provningar, guidar resor till Sydamerika och mer.

Vårt Galleri

Se oss i arbete och se våra vackra kreationer